вт. окт. 27th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Свободна съм и мога да направя избор!Досега винаги е ставало така, че да не мога да имам някакво мнение. Такъв човек съм просто. Все гледам на другите да им е добре.
свободаИ така се съгласявах с всичко и с всички. Не мога да го обясня точно как е, но докато не писах Магда, никога не мислех за себе си и за това кое е добре за мен. Сега не мога точно да ви цитирам какво пише в писмото, защото това са лични неща, но Магда не е просто някаква гледачка, която ти казва кога ще се омъжиш, колко гаджета ще имаш и т.н. Тя ми каза неща за живота, които дори и мойта майка не ми е казвала. Много мъдра жена.

Моят проблем в най-общи линии се състоеше в това, че карах както дойде. И по отношение на работата бях така, и по отношение на връзките. Всичко, което трябваше да направя беше да се преместя в друг град и късметът ми се отключи. Много ми беше трудно в началото, но Магда ми каза дори и в кой град да отида, а той не е някой голям град. И най-интересното е, че стана точно така, както тя каза. Намерих си работа, попаднах на страхотни хазаи, запознах се с едно момче, с което сега излизаме. На вас може да ви се вижда странно, но за мен е самата истина.

Една щастливка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.