13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам всички основания да се нарека щастлива


Магда ми даде надежда, която толкова дълго търсех къде ли не
СемраМного дълго време се пробвах да си намеря работа, не по специалността, а просто работа и накрая, след като си поръчах пентакъл от Магда, нещата се случиха. Сега работя като сътрудник в една фирма и цял ден общувам с хора. Най-хубавото е, че имам много и добри колеги, които в началото ми помогнаха да навляза в работата. Сега се справям без никакви усилия. Имам самочувствие и ми е леко на сърцето. Щастието да си приет от един колектив е нещо голямо, защото аз с какви ли не хора съм работела и от повечето съм виждала само лошо.

Магда ми помогна като ми даде увереност и вяра, че нещата ще се получат. Така и стана. Сега единственото, което правя, е да живея спокойно. Толкова много притеснения ми отпаднаха, че мога най-накрая да си събера мислите и да бъда полезна за себе си. Благодаря й от сърце за доброто, което направи.

Друго няма какво да кажа. Когато едно нещо се оправи, когато дойде едно добро в живота на човек, то бива последвано и от други и на мен сега не ми остава нищо друго, освен да чакам и да се надявам да дойде и следващото хубаво нещо в моя живот.

Семра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.