07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Някой ми беше направил тежка магия


Аз съм вече на 34 години, но досега не можах един свестен мъж да задържа.
loveНе съм някоя грозна или свадлива. Старая се на всеки да угодя, а за мен – каквото остане. Искам да имам нормална връзка, с нормален мъж и след това да имам семейство – като всички хора. Не искам да е богат, а да е разбран. И досега уж все съм се старала да бъда тактична и да не досаждам, да разбирам човека срещу мен. И уж все гледам всичко да е както трябва, накрая всичко се разваля. Ако с един не бях успяла, щях да си помисля, че вината е в мен, ама досега съм имала 7 сериозни връзки и седемте завършиха с неуспех. Неуспех, защото те си отиваха от мен.

Така обиколих много врачки, да питам какво не е наред и нито една не ми каза това, което ми каза Магда и което Магда направи за мен. Сега, след като знам, че имам магия и след като Магда ми каза какъв ритуал да направя и не взе нито лев отгоре за това, аз се чувствам много по-спокойна и уверена. Даже мога да кажа, че имам нов мъж до себе си, но все още не искам да си правя никакви изводи и заключения, нито пък да имам някакви очаквания. Разбираме се, заедно сме, какво ще се случи оттук нататък – не знам. Оставила съм всичко в ръцете на Съдбата, но този път съм сигурна, че няма да ми се провали любовта.

Силвия. Г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.