18.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Много ми е тъжно без нея


Мислил съм много какво щеше да се случи, ако бяхме останали заедно. Сигурно нямаше да се получи между нас, защото тя направи своя избор. И Магда ме предупреди за това. Но аз не я послушах и упорствах…

изгубена любовТова само усложни нещата и удължи агонията. Аз още не мога да я забравя. Не мога и да я прежаля, въпреки че тя предизвика най-пагубните чувства в мен. Аз съм завършил богословие, но не се занимавам с това. Образованието ми е много полезно и в сегашната ми работа и въпреки знанията, които имам, както и въпреки вярата ми, аз не съжалявам, че се доверих на Магда и поисках съвет от нея. Имам желание да се оправя емоционално и знам, че тя ще ми помогне. Така, както ми помогна първия път.

Човек трябва да има някой душеприказчик, за да може да си излее мъката и да получи адекватен съвет. За мен този човек беше Магда и аз много съм й благодарен. Трябва да кажа, че Магда по нищо не прилича на онези шарлатанки, при които съм бил. Посещенията ми при тях бяха свързани с дипломната работа, която пишех, така че знам за какво иде реч.

Искам да пожелая на леля Магда много здраве и сили, за да може да помага на хората, които имат нужда от съветите и напътствията й.

Един не много отчаян човек

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.