Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Магда стана причина да намеря сестра си : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда стана причина да намеря сестра си

Без него животът ми щеше да е безсмислен

Без него животът ми щеше да е безсмислен


Здравейте, казвам се Радост и съм на 40, не че възрастта има значение

радост

Родителите ми са разведени, баща ми почина преди три години , Бог да го прости. Дотогава с него не се бяхме виждали, а той ни остави с майка, когато бях съвсем малка. Нито знаех къде е, дали е добре и дали е започнал начисто с ново семейство. Не знаех нищо. Тогава покрай далечни роднини дочух, че имам по-малка сестра, но никой не знаеше в кой град и изобщо къде се намира. Аз съм човек, който държи на семейните ценности и исках да я намеря. Опитах какво ли не, в съда и всяка друга инстанция която можеше да ми помогне, но не успяха.

Бях на ръба на отчаянието, когато в интернет видях информация за гадателката Магда. Не ми оставаше нищо друго освен да пробвам и да видя какво ще ми каже. Признавам, че бях скептична, но когато писах и обясних всичко, тя ми отговори с думите: „Радост, какво се бавиш още?Тази която търсиш е в Лом и се казва Мария.”

Изтръпнах, поговорихме си с Магда по скайп, след което веднага хванах влака за Лом. Там отидох в съвета, разпитвах, подавах молби и след седмица намерих моята малка изгубена сестричка. Хиляди благодарности към гадателката Магда и нейната изключителна дарба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.