28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми каза как точно ще се промени животът ми


Искам да споделя как живота ми коренно се промени благодарение на тази изключителна жена- Мaгда

варна

Казвам се Силвия и родом съм от Смолян, но живея и работя в Пловдив. Работата ми е динамична и постоянно ходя по командировки. Веднъж ме пратиха във Варна. За първи път посещавах този град и той грабна сърцето ми. Исках да живея там, просто усещах, че това е моето място. Опитах се няколко пъти да задвижа нещата, но така и не се получи.

Тогава най-добрата ми приятелка като на шега предложи да пишем Магда. Тя имаше свой проблеми за решаване и искаше да потърси съвет от нея, но ми стана интересно и я помолих и на мен да гледа. Това беше някъде преди 2 години, само да уточня. Магда ми каза, че ще успея да се установя във Варна, че там ще срещна голямата ми любов и бъдещ мъж, от когото ще родя две деца. Каза също, че ме вижда като лидер, че водя много хора и имам свой бизнес. Е, няма да навлизам в подробности как се завъртяха нещата.

В момента живея с морския град, заедно със съпруга ми Любо, мениджър съм на голяма рекламна агенция и имам една прекрасна дъщеричка – Мая. Това никога нямаше да ми се случи ако не бях писала на Магда. Моите най-искрени благодарности и обич към тази изключителна жена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.