04.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дълго ли ще бъда сама?


Преди около година зададох този въпрос на Магда и вече знам отговора.
тъгаТогава не повярвах в това, което ми каза, защото такова ми беше състоянието. Бях се отчаяла и депресирала. Тогава си задавах много въпроси и търсех отговори. Обичам да се връщам към онова състояние понякога, за да не забравям какво е било. Сега имам човек до себе си, връзката ни е много истинска и пълноценна. Но това, че много често се питах дали дълго време ще остана сама, ми помогна да опозная себе си и да видя собствените си грешки.

Хубаво е, че има хора като гадателката Магда, които не просто изслушват, но и дават отговори на въпросите. А още по-хубаво е, че тези отговори са точно от онези, от които имаме нужда. И по този начин си спестяваме отчаянието. Мисля, че най-хубавото, което човек може да направи за себе си е не да вижда само клечката в очите на другите, но и гредата в собственото си око. Аз преодолях недостатъците си и това ми помогна да доразвия хубавите черти, които имам, както и да придобия някои полезни навици.

Сега съм щастлива и много по-уверена отпреди и знам, че няма да допусна грешките, които провалиха предишните ми връзкаи.

Пламена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.