Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не съм се отчаяла нито за миг! : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не съм се отчаяла нито за миг!


Много бяха лошите моменти в моя живот, но не съм преставала да губя надежда.
надеждавсичко ми е минало през главата, но най-много разочарования съм преживяла от приятели. Предавали са ме, лъгали са ме, знам какво е да имаш очаквания и да не се получи. С мъжете също не ми е било лесно. Но все съм си мислела, че колкото и да е лошо, по-лошо няма как да стане и съм продължавала напред.

Имах сложни взаимоотношения с един мъж близо година. Заради него писах на Магда с молба да ми каже дали има смисъл, как ще се развие нашата връзка, трябва ли да продължавам или да се откажа, въпреки че го обичам. Той е доста по-голям от мен и е ерген, а това няма как да не окаже влияние на неговото мислене и на отношението му към мен. Магда само потвърди това, което аз се съмнявах. Сега съм сама и не бързам да се обвързвам с някого, въпреки че не ми липсват ухажори. искам да намеря верния човек за мен, с който да бъда себе си, а нещо, което той очаква да съм.

Магда е уникална в прогнозите си, в това съм се убедила. Затова увереността в новата любов, която ме очаква, не е и няма да ме напусне.

Виктория

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.