19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ми направи страхотен подарък!


Здравейте, казвам се Ирина и съм на 27 години и работя като главен асистент

брак

Tова няма кой знае какво значение, не пиша за да разкажа за себе си, а за да изкажа благодарностите си към Магда, която ми помогна да открия любовта.

Много дълго време се занимавах с мъже, които не бяха за мен и губеха времето и енергията ми, нараняваха ме, а аз с цялата си глупост търсех следващия, който да си поиграе с мен. Така изминаха 6 мъчителни години в безпрестанно търсене, споделих с най-добрата си приятелка, опасенията си, че може да ми е направена магия и тя ми препоръча една жена. Бях толкова отчаяна, че един следобед писах на Магда. Вътрешно бях скептично настроена, няма как да не си призная.

Тя ми каза, че колежка от работното ми място праща лоша енергия, наистина не ги разбирам тези работи и също ми сподели, че след месец и половина ще срещна мъжа от който ще имам деца и семейство. Но за тази цел, трябвало да сменя работната среда. Беше трудно решение за мен, все пак това бе работата ми, но най-много от всичко исках да съм щастлива. Тогава работех на едно много хубаво и близко до дома ми място, но въпреки това още след седмица подадох молбата си за напускане.

Взех си няколко дни почивка, през които разглеждах различни обяви за работа, но всичко стигаше само до интервю и напразни надежди .Един ден, някъде месец и нещо след срещата ми с Магда, имах интервю за работа в една фирма. Отидох с нагласата за поредния отказ. Влязох в кабинета на бъдещия си шеф и още от прага се случи нещо, наречето го химия или просто любов от пръв поглед. Вместо да говорим за работа, започнахме да си бъбрим за различни теми от живота, съвсем непринудено. Толкова ни беше приятно, че ме покани на среща още същата вечер. Няма да навлизам в подробности, само ще кажа, че този човек се казва Стоян и сега е мой съпруг и в момента чакаме бебе. Минаха две години от първата ни среща и все още в мислите си благодаря на тази изключителна жена за подаръка , който ми направи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.