07.12.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Вече никой не може да ме разиграва!


Нямам намерение да унивам, особено след като вече съм взела решение за живота си и затова как да разкарам досадниците от него. Много мекушава бях. Все прощавах, мислех си, че като съм добра и те ще са добри. Не става така!
ВяраИмах много дълга връзка с мъж, който беше с 8 години по-голям от мен, разведен, уж много добър, уж много кротък, а то какво излезе… През цялото време го издържах, грижех се за него и така се бях заблудила…

По онова време писах на Магда да ми каже дали той ще мъжът на живота ми. Колко наивна съм била! Добре, че Магда излезе човек на място и ми разкри какво представлява този мой възлюбен. Аз в началото не повярвах на онова, което тя ми каза, но като мина време всичко ми се изясни и излезе точно както тя ми каза. Сега не съм сама, имам си нов приятел, който знае всичко за предишния, всичките му номера и мизерии. Защото той продължи да ме търси и да се занимава с мен дори и след като се разделихме, а то оттогава мина май година. И продължава да ме яде, кога със смс, кога лично ще ме причайа нанякъде.

Аз обаче съм взела решение за себе си. Никаква прошка повече. Имам си нов живот, който ми харесва такъв, какъвто е и не искам да го променям за нищо и заради никой на света!

Вяра

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.