пт. окт. 23rd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Постоянните му изневери ме побъркватЗа съжаление нищо не е в състояние нито да го накара да престане, нито да ни остави с децата да си гледаме живота.
изневяраТой твърди, че ни обича и че не може да престане и дума не дава да се издума за нещо друго. Не знам как става така, че му прощавам всеки път, но е факт. Не мога да разбера какво толкова намира в другите жени, нещо, което не му давам аз – не знам, не разбирам, наистина.

Помолих гадателката Магда да ми каже, ако може, дали това чудо ще ни остави някога. Тя каза, че щял да се поправи и да не ходи толкова, и че ние сме били кармично свързани. Колкото и да е кармично, аз нямам нерви понякога, не издържам като се сетя за всичко, което ми е сторил. Иначе не е лош, грижи се за нас, никога не сме останали гладни, никога не е имало проблем, винаги ме е уважавал – и в къщи, и пред хората. Но така като се сетя за другите жени и направо не издържам, наистина. Имам нужда от малко спокойствие, от нещо истинско и само за мен. Според Магда трябвало да направя презареждане, но аз не виждам как ще стане, като сили не ми останаха.

Знам, че няма мъж, който да не изневерява, но аз не мога да издържам вечер.

К.Т.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.