07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Моля се никога повече да не ми се случва това!


Благодаря на Магда, че ми помогна да преодолея този страх, ужас и уплах, който преживях. Не знам как бих се справила иначе.
страх

Аз станах свидетел на една катастрофа и видях как блъснаха човек. Това нещо много ми повлия и ми беше трудно да ходя по улиците известно време. Картината от това произшествие още ми е пред очите. Аз съм много чувствителна и тези неща много ми влияят. Ходих по лекари, консултирах се със специалисти – нищо. В началото даже спрях да ям. Отслабнах, трудно ми стана да ходя на работа даже. Взех си неплатена отпуска и тогава намерих страницата на Магда и реших да й пиша, ей така за подкрепа и помощ, ако може.

Човек като е станал свидетел на нещо такова и като му е все пред очите, трудно се възстановява. Много харесах писмото на Магда. Там ми беше пратила и един ритуал, който да направя. Като че ли този ритуал ми помогна, отвори ми очите и всичко ми се избистри. А преди живеех като в мъгла. Само ще кажа, че имам по-малко страхове сега. Трудно ми беше, особено като се наложеше да пресичам улица. Надявам се никой да не преживее това, което ми се случи и на мен.

Б. Т.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.