07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

На жени вече вяра нямам!


Явно трябва да съм лош, за да може някоя да ме разбере

МишоПриятелите ми казват, че съм старомоден и че съм голяма консерва. Аз обаче така съм възпитан и изобщо не искам да се променям. Майка ми ме е отгледала и ме е научила да бъда кавалер, да си мия чиниите след ядене, да помагам на жените и други неща. Знам как се простират дрехи, готвя добре, но и коли поправям като звяр. Такава ми е работата. И казват, че се справям добре.

Иначе и аз завърших висше образование. За какво го завърших – не знам. Екология, не че не беше приятно обучението. Аз обичам природата.

Та така. Да не се отпускам в празни приказки. Нямам им вяра на жените. Затова и писах на Магда. Трябваше ми независимо мнение по въпроса. И Магда взе че се оказа права. Май наистина съм го започнал този период, за който говорише в писмото, защото мина година, откакто й писах и още нямам приятелка. Не знам как ще продължавам така, но истината е, че не ми пука особено. Когато – тогава. Важното е да съм здрав.

Михаил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.