09.03.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Тя продължава да ми трови живота!


Любовницата на съпруга ми е най-досадното и безочливо същество на тая Земя!
фейсбукАз знам за тяхната връзка от много време. Научих от неговата поща, беше я забравил отворена веднъж и всичко прочетох. Това беше преди 5 години. Тогава нямаше фейсбук. Сега им гледам простотиите и там. Не знам колко ще продължи това, но аз повече не издържам.

Магда ми каза, че скоро ще изчезне от живота му и той вече няма да се занимава с нея. Не знам дали ще мога да дочакам този ден, но поне за едно позна гадателката – той никога няма да напусне семейството си. След като получих писмото от Магда, се осмелих да говоря с него и да разбера какви са му намеренията. Такъв беше съвета на Магда, един от многото съвети, които аз много ценя.

Знам, че ще стане голям скандал ако пак отида да говоря с нея. Знам, защото вече няколко пъти съм се пробвала и нещата все са били зле. Колкото и зле да е обаче, ако и този пъти продължи да е толкова безочлива, ще й вдигна скандал. Тя най-нахално продължава да му звъни, да му пише, при положение, че той й е казал, че са приключили – не знам просто какво ще направя.

С.Л.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.