чт. юли 9th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Без да разбера как се оказах сам!Съпругата ми ме напусна преди осем месеца. Оттогава насам не мога да си намеря нито място, нито отговор на въпроса защо го е направила
6

От гадателката Магда разбрах само причината. В рода сме имали родово проклятие и аз съм бил последния, който да си пати от него и с мен всичко се затваряло и свършвало. Поне ми е по-спокойно на душата като знам, че няма и други да се мъчат като мен.

Жена ми сега си има ново семейство, аз съм сам и понякога направо ми е трудно да намеря смисъл да продължавам да живея и да се боря с този живот. Тежи ми самотата, това писах и на Магда. Тежко ми е, терсене ми е, че си виждам детето само 2-3 пъти в месеца и не мога да му се радвам всеки ден и да виждам как расте.

Не съм и очаквал, че всичко ще се случи така, не съм искал да имам такъв живот. Много се надявам, че пентакъла на Магда ще ми помогне да се променят нещата и животът ми да стане нормален като на другите хора. Иначе онова, което ми каза за бъдещето е много хубаво, но търпение не ми остана вече, а и няма за кога. На 39 години осъзнавам, че каквото е било е било и не виждам смисъл да се опитвам да променям хората или да им се бъркам в живота. Ето затова ме напускаха и малкото жени, които съм имал след бившата.

Дано тази поредица да е свършила и никога повече да не ми се случва.

Марио Бончев от Враца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.