13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам страх от любовта!


Веднъж вече обичах и мисля, че това ми е напълно достатъчно. Имала съм уникалния шанс да срещна уникалния човек и да се разделим – така е трябвало да се случи.
сбогомСега не искам нищо друго, освен да ми е спокойно. Заедно с него преживях всичко, което може да бъде преживяно – и хубаво, и лошо. Просто не вярвам, че пак може да ми се случи нещо такова. Колкото и да искам, не мога да отворя сърцето си по същия начин. Вярвам, че истинската любов е само една и всичко останало след нея е имитация на онова, което е било.

Писах на Магда не за да я питам дали ще обичам пак, а за да разбера дали има вероятност той да се върне при мен и пак да се обичаме такива, каквито сме. За съжаление отговорът на гадателката беше отрицателен. А и не е като да не съм знаела, че ще е така. Искам да вярвам, че той ме е запазил в сърцето си така, както аз продължавам да го нося в моето. Ако не друго, то Магда ме накара да осъзная нещо с брилянтна точност. Любовта винаги изненадва. За мен изненада беше всичко, което ми се случи с този човек. Сега мога само да се надявам,че някога ще преодолея страха си и ще позволя да бъда обичана и да обичам отново.

Ралица З.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.