Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Проблемите валяха един след друг : Магда: ясновидство, хороскопи
02.12.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Проблемите валяха един след друг


Пиша ви не за да ви се оплача, а за да ви кажа, че изход винаги има. И аз самия съм се убедил в това.

Бях много небрежен и към себе си и към хората, които са до мен. Бях обсебен и от някакви не знам точно какви идеи, но се държах много неадекватно за годините си. Няма да ви обяснявам какви неща съм вършил и как съм се излагал. И не, не пия алкохол, въпреки че точно пиенето на алкохол ми създаде най-големия проблем. Както и да е. Важното е, че всичко мина благополучно и без никакви сериозни щети. Най-важното е, че не загубих работата си, даже напротив – там нещата станаха още по-добри за мен, както като работа, така и финансово.

Разкайвам се за всичко, което съм направил и искам тук пред вас да споделя, че повече няма да правя такива простотии. Съзнавам какво щях да загубя – жената, която обичам, работата, приятелите, всичко. Знам, че няма да мога да оправя съвсем нещата с едно разкаяние, но това беше и съвета на Магда – да се разкая публично за грешките, които съм направил. Аз вече го направих пред приятелите си и близките, сега по моя инициатива искам и тук да кажа, че съжалявам.

Много се надявам никога повече да не допускам такива грешки и да не се излагам така. Искам да мога да продължа напред по същия начин, по който сега вървя – уверено и без срам от миналото, което съм загърбил!

Филчо Алексеев

Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.