15.04.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Той пак се върна при нея


Надявах се Магда да ми каже нещо по-различно от онова, което усещах в душата си. Сега не знам какво да правя.

Имах връзка с този мъж две години. Може би любовта ни беше най-красивото нещо, което бях преживяла досега. Според гадателката Магда ми предстои нещо много по-красиво и стойностно, но аз все още не мога да го забравя. Затова пиша пак тук, ако може да получа някакви мнения и от читателите, защото вече ще хвана къра от ужас и от нерви.

На 29 години съм. Не съм имала много връзки, но никога не съм била за кратко с един мъж. Не съм ги сменяла като носни кърпички. Аз по принцип много трудно се привързвам и после много трудно забравям някого. Като гледам какво правят моите приятелки и познати, сигурно проблемът ми е, че съм прекалено моногамна. Но аз все още го обичам и не мога да го забравя, не мога да го превъзмогна.

Той се върна при старото си гадже, при което е бил преди да се запознаем. А мен малко ме е яд, защото знам, виждам, а и самия той ми е казвал, че съм по-добра от нея. Защо ме напусна? Опитвам се да намеря отговор на този въпрос. Според него аз не съм била достатъчно инициативна. Ами няколко пъти го питах кога ще живеем заедно, той все отговаряше „нека дойде май, нека стане септември“. И така и не го дочаках нито май, нито септември.

Много ми е тъжно. Помогнете ми със съвет как да го забравя…

Т.Ф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.