07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не ми вървеше в работата

Много врачки ме излъгаха, само Магда се отнесе човешки с мен

Много врачки ме излъгаха, само Магда се отнесе човешки с мен


За година и половина смених три местоработи. И трите ги напуснах, защото или не плащаха навреме, или не плащаха изобщо.
ЛюдмилОмръзна ми да ме правят на идиот и затова реших, че трябва да имам някакво себеуважение, вместо да стоя и да чакам някой пикльо да се сети, че има хора, които освен техния, вадят и неговия хляб. Не знам дали можете да си представите колко грозно и унизително е едно такова положение. Не съм си и мислил, че ще седна да търся някакви врачки и гадателки, но човек като не вижда изход е готов на какво ли не.

Поръчах си гадание от Магда и да ми направи пентакъл. Честно казано, нямам много наблюдения относно тези хора, които се занимават с такива неща, но Магда приятно ме изненада. Добра, умна жена, много хубаво писмо ми беше написала и всичко, което се отнасяше за миналото ми позна. Сега започвам да разбирам и да виждам как се случват и нещата, дето ми ги предрече за бъдещето. Започнах работа, и точно такава, каквато тя каза. Признавам, че когато четях обявите, се оглеждах за нещо такова, даже кандидатствах и ме избраха мен. Малко по малко започна да ми се оправя живота. Поне работа имам и мога да си плащам сметките и да си оправям заемите.

Много благодаря на Магда за доброто отношение, въпреки моя негативизъм.

Людмил Семков от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.