Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Щастлива съм и с малкото, което имам : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Щастлива съм и с малкото, което имам


Не знам дали имам късмет или сама си направих всичко, но дните ми са изпълнени с щастие. Искам да благодаря на моята голяма любов, Милко, че продължава да вярва в мен и ме подкрепя във всичко, което реша да направя.
ВеселаЗнам, че може да прозвучи надуто, но аз доста се потрудих за това, което ми се случва сега. Имах много лоши дни и не ми вървеше никак, но нито за миг не съм се отчайвала. За живота, който имам сега платих висока цена. Бях обиждана, предишният ми приятел дори се опита да ме бие, но аз го напуснах. Заслуга за това има и Магда, която още тогава ми каза, че той ще бъде груб с мен. Но аз бях сляпа и не виждах.

Благодаря на гадателката, че беше откровена с мен и ми отвори очите. Знам, че не са много хората, които ще ти кажат истината. Моите приятели виждаха какво ми се случва, но не казаха нищо. Ако Магда не ми беше дала тази вяра, че има и друга, заслужена любов за мен, аз никога нямаше да мога да се осъзная как преминава животът ми.

Затова сега съм щастлива с новата си любов и се наслаждавам на всяка минута с моя Милко. Хубаво е, че не всичко е толкова черно, колкото си го представяме.

Весела Димитрова от Смолян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.