Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не разбирам сегашните момичета : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не разбирам сегашните момичета

Досадната бивша ми отрови живота

Досадната бивша ми отрови живота


Не ми върви с момичетата и това е. Имал съм не много приятелки досега, но достатъчно да опозная какво представляват.
филипНай-много ме нервира техния материализъм. Дай им само пари и мъже с бързи коли и за друго не ги търси.

Аз казвам за момичетата, но искам преди това да благодаря на леля Магда, която даде вяра на едно момче като мен, от село, което отиде в големия град да си търси късмета. Много съм доверчив, но този път тази гадателка оправда доверието ми. Мен майка ми ме научи за тези гадателки, защото от малък все ме води с нея, заради баща ми. И аз затова реших да се допитам до Магда за нейното мнение и прогноза.

Не съм много общителен. Сега съм студент трета година. Старая се да се оправям сам, за да не тежа на майка. Работя, всичко си имам и от нищо нямам нужда, нито пък съм лишен от нещо. Знам, че така е най-добре – човек сам да се оправя.

Искам да видя колко от онова, което леля Магда ми каза ще се изпълни. Засега само за работата позна. Ако и всичко друго, което ми каза, се сбъдне, аз ще бъда много щастлив.

Не знам дали да продължавам да чакам или да действам, но някак все се надявам, че има и свестни момичета, които не ламтят само за пари.

Филип

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.