13.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Любовта ми към него е по-силна от волята ми

анорексия


Опитах се да го забравя и да не мисля за него, но не се получи. Любовта ми към него е по-силна от всичко. Знам, че не е хубаво така, знам, че не е правилно, но не мога да се контролирам.
АнастасияКазвам се Анастасия, но приятелите ми ми казват Сия. На 38 години съм, разведена. Живея в един от големите градове на България. Работя, имам дъщеря на 17 години, която живее при мен, но често ходи и при баща си. Повод да пиша на Магда беше една моя връзка с един мъж, който така и не успях да забравя, нито пък да го превъзмогна. С него имахме любов в продължение на 6 години. Той обаче е женен. Така и не поиска да се разведе и да се събере с мен, въпреки че през цялото време ми обясняваше как не му върви брака с жена му.

Пиша това, за да благодаря на Магда, която беше абсолютно точна и позна, че няма да се съберем, нищо че по времето, когато й писах ние бяхме заедно. Сега сме разделени. Пак така се оказа, че и за това позна Магда. Аз тогава й върнах едно доста остро писмо и сега искам да се извиня пред всички хора и да кажа, че вината за всичко е само моя – пак, както каза Магда.

Въпреки, че го обичам и любовта ми е много силна, аз осъзнах какво съм направила и си давам сметка как с моя егоизъм за малко да разваля едно семейство, пък било то и не особено щастливо.

Това е засега, друго не се сещам какво да кажа.

И пак благодаря на Магда, която се оказа голям човек и не отвърна на моите груби думи тогава.

Сия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.