28.03.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Работата вече ми спори с пенакъла на Магда


Здравей, уважаема Магда!

Пиша ти тези няколко реда, за да ти кажа, че твоя пентакъл много ми помогна в работата. Аз не знам дали си спомняш, но ти бях писала за работата. Тогава си търсих, но сега вече работя и съм много добре. И финансово съм добре, и душата ми се успокои. Искам да ти благодаря за всичко и да ти кажа, че нещата се оправиха.

Първо като получих писмото ти и като видях колко скоро ще си намеря работа, да ти кажа, малко не повярвах. И така с едно недоверие останах. Обаче ми се обадиха от едно място, което го бях отписала преди, защото много отдавна бях пратила документи. И то взе че стана. Така ми се успокои душата. така с удоволствие казах край на немотията, че не можеш да си представиш какво облекчение почувствах. Сега знам,че няма да съм в тежест на семейството си. Много се притеснявах и за мъжът ми, да не му стане нещо, че той, горкият, се утрепваше от работа, аз докато бях безработна.

Хубаво е, че вече всичко лошо е назад и че ме чакат само приятни неща. Аз направо усещам как хубавото идва към мен. Дано само съм жива и здрава и да успея да му се насладя. И ти да си жива и здрава, како Магде!

Богданка от Пазарджик

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.