Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Някой е подменил детето ми! : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Някой е подменил детето ми!


Имах най-послушното дете на света, но откакто влезе в пубертета и смени училището, нищо вече не е същото. Затова си мисля, че някой го е подменил. Искам ако може да се върне времето ли, нещо да стане, защото така повече не се издържа!
тъга

Той е на 16 години, а не се задържа у дома и 2 часа. Все излиза някъде или ако не излиза води разни други момчета, което не е лошо, но после всичко става разхвърляно и аз не смея да изляза от кухнята – слушат музика силно, викат. Той започна и да пие, поне така забелязвам. всяка седмица си говоря с класната му, вече не издържам. Има неизвенени и май ще трябва и от това училище да сменяме. Станал е груб, невъздържан. С него не може да се говори. Аз го отглеждам сама. Баща му изобщо не се интересува от него.

Затова искам ако може Магда нещо да направи. Да ми каже поне колко ще продължи това нещо и има ли начин да се спре. Аз знам, че той не е лошо дете. Има моменти, в които си е пак той, но те са толкова редки. Аз нямам време от работа понякога да му обърна нужното внимание. А как ми се иска да си седнем и да си поговорим, просто да ми каже какво го вълнува, защо се случва така.

Не възразявам да публикувате писмото ми, но ако може да не споменавате името ми. Много се надявам Магда да ми помогне.

Н.Д.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.