Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Забравих какво е самота : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Забравих какво е самота


Преди бях много изолирана. Повечето хора ме мислеха за странна или пък нещо сбъркана и страняха от мен.
самотаМайка ми ми казваше, че съм имала магия за безбрачие, затова никой не се завъртал покрай мен. Така била чула, не че е ходила при някой, за да й каже. Аз и до днес не вярвам в тези глупости. Магда потвърди онова, което винаги съм знаела – че проблемът не са магиите, а проблемът е в мен. Вярно е, че аз бях много по-затворена преди, отколкото съм сега. Не знам на какво се дължи. Имам нормална работа, нормални възгледи за живота, даже и изглеждам нормално, не е като да се обличам по някакъв по-специален начин.

Но аз винаги съм предпочитала да съм си у дома, вместо сред някакви хора, да е шумно може само ако има празник. Заявила съм още много отдавна, че компромиси по отношение на местата, които посещавам няма да правя, и въпреки че имам приятелки, които слушат чалга, аз не ходя с тях по клубове и така нататък.

След като писах на Магда се замислих дали искам все така да я карам. В нейното писмо имаше много интересни съвети и мисли. Мина повече от година, откакто й писах и днес вече съм доста по-отворена към хората. Все още нямам приятел, но поне започнах да излизам с разни мъже, които ми се струват интересни.

Виктория Токова от София

1 thought on “Забравих какво е самота

 1. Здравейте,
  възможно ли е да се разбере дали ми е направена магия (или уроки) за самота?

  Просто имам съмнения, и бих желал да разбера повече.

  Възможно ли е да ми помогнете?

  Поздрави,
  Илия

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.