Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Не съм забравила от как научих важните уроци! : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не съм забравила от как научих важните уроци!


Научих ги все по трудния начин – с много бой, унижения и обиди. Но винаги съм продължавала напред, без значение какво ми е струвало това. Сега мога единствено да си правя равносметка на тези случки и да си взема някаква поука.
насилие

На Магда искам да благодаря за подкрепата и разбирането през годините. Защото аз не й пиша от вчера и тя най-добре знае през какво съм минала. Реших да драсна тези няколко реда с идеята ако има някой да ги чете тези неща и ако е жена, да знае никога да не позволява да прави компромиси със здравето си и гордостта си. Удари ли веднъж – махай се, не ти трябва да се занимаваш с такъв човек.

Решенията за разделите съм ги взимала пак благодарение на Магда. То си трябва подкрепа в такива моменти, разбиране. Не може просто така да се изправиш и да вървиш, при положение, че много пъти си бил нараняван.

Сега съм сама. Има някакъв младеж, с който се виждам от време на време, но той не ми е приоритет. Предпочитам да мисля и да обръщам внимание на себе си, отколкото на нещо, което след време ще ме нарани. Трябва да събера още сили, трябва поне някой веднъж да ми докаже и покаже, че не съм само онова нещо, което мие чиниите, готви и мога да го бия когато си искам и когато ми е кеф. Няма по-ужасно нещо от насилието и болката от него! Никога повече не искам да го преживея отново!

М.С. от Велико Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.