15.04.2021

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Да се върна ли при него?


От осем години сме заедно. Тази година за първи път се скарахме по-сериозно и се разделихме. Оказа се, че не можем един без друг и пак се събрахме. Но не да живеем заедно, а сега само се виждаме.

Все още се колебая дали да си дадем втори шанс. Казвам, че ние трябва да си дадем, защото според мен вината е и на двамата. И аз сгреших, и той сгреши и това сложи точка на нашите взаимоотношения. Сега се питам дали има смисъл да ги продължим отново.

Тоз въпрос ме измъчваше и затова писах на гадателката Магда. Защото аз все още го обичам, но любовта ми не е толкова силна, колкото в началото, малко се колебая и си задавам въпроса дали пък няма да е по-добре да срещна някой друг. Някой, с който ми е писано да съм И кой е този някой – той ли е или някой друг.

Останах доволна от отговора и изобщо от цялото отношение. Магда изобщо няма нищо общо с всичките онези гледачки, на които съм била. Ония бяха едни резервирани и важни, а Магда подробно ми беше отговорила на всички въпроси и всичко беше написано така че да я разбера. Сега, след като имам нейния отговори и писмото й, аз не си задавам чак толкова много въпроси и знам какво да направя. Ще продължа с него, защото така ми е писано, да бъдем известно време заедно, но няма да живеем на едно място.

Д.Л. от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.