Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Казах лоши думи на приятел : Магда: ясновидство, хороскопи
13.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Казах лоши думи на приятел


Нищо не наранява така, както лошата дума. Аз казах нещо лошо на приятел, на много добър човек, който не го заслужаваше. Държах се ужасно и сега съжалявам, но май е късно. Искам да се извиня, но знам, че извиненията ми няма да бъдат приети.

На 26 години съм, от Варна. През повечето време работя и нямам много време за социален живот. Гледам да не досаждам на хората, затова от работа се прибирам направо в къщи и ако някой ми се обади да излизаме – излизам, ако ли не – оставам си у дома. Нямам си приятел, разделихме се с последния преди една година и оттогава никой не се е застоял при мен. Имам си приятел мъж, с който се разбираме повече от добре. С него сме заедно почти десет години, още от училище. Той има семейство, познавам се много добре с жена му и с детето му. Тя знае за нашето приятелство, дори го одобрява и много пъти ми е искала съвет за някои неща, защото все пак аз го познавам по-добре от нея. И двамата са много добри хора.

Стана така, че преди няколко дни си говорихме за някакви неща и аз казах нещо на моя приятел, които само двамата знаем, обидих го. Бяха много тежки думи, даже сега ме е срам да си ги спомня и да ги кажа. Аз ги помня, но не искам да ги казвам.

Искам да попитам уважаемата Магда дали има прошка за мен и какво трябва да направя, за да се оправи положението с моя приятел, защото аз още не мога да го погледна в очите. Не съм се извинила, но искам да получа предварително някакъв съвет.

Р.Ф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.