06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Съжалявам, но повечето жени не струват!


Аз съм на 49 години, с два развода вече и в двата случая те бяха виновни и си го признаха. Не съм имал проблеми със съдилища и така нататък. Всичко стана по взаимно съгласие.
ИванМного чета и се интересувам от човешките взаимоотношения и винаги съм се старал да правя компромиси, да се съобразявам с другия. Нямам кой знае какви недостатъци, обикновен човек съм, с обикновени изисквания. Искам каквото давам да го получавам обратно. Веднага ще ви дам пример – искам като съм верен да ми отговарят със същото. Аз не съм се и замислял да изневерявам през всичките тези години, но не получих същото, даже напротив. Може да съм старомоден, но за мен верността е всичко. Явно не е така за повечето жени. Не срещнах вярност и не познах сладостта на брака така, както съм чувал от моя дядо – двамата с баба ми бяха заедно почти до самата си смърт. Дядо почина и три месеца след него си отиде и баба. А сега… Сега никой не цени такива неща.

Гадателката Магда успя да ми върне малко вярата. Много точна жена. де да бяха всички като нея… Исках да ми каже дали ще срещна най-после подходящата за мен жена. Дали ще успея поне на стари години да се порадвам на спокойствие и обич. Времето ще покаже, но засега съм малко по-обнадежден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.