Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Оставих болката в миналото : Магда: ясновидство, хороскопи
12.04.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Оставих болката в миналото


Простих на всички онези, които по един или друг начин са ми причинили болка. Забравих обидите и продължих напред. Място за отчаяние просто няма.
напредДостатъчно млада съм, за да имам време да забравя. Поне се надявам да имам, защото в крайна сметка никой не знае до кога му е драсната чертичката, както казва баба ми. Разочарованието ми е главно от мъжете и тяхното отношение. И по-специално от последния, с който бяхме почти сгодени.

Живеехме на квартира, аз работех, а той не. По едно време си намери работа, разбра се че уж излиза сутрин и се прибира вечер. Аз му давах парите за наема, които той трябваше да даде на хазяина. И така няколко месеца. Трудно беше, но аз винаги съм намирала начин да се справям. Мислехме за сватба, даже дата определихме. Осведомихме близки и роднини, писах даже във фейсбук, с приятелки и рокли взехме да заглеждаме. В един момент разбрах, че не е дал парите за наема. Изобщо. Цялата сума за 4 месеца. И явно това не ми беше достатъчно, защото когато го попитах защо хазаина ми се обажда и ме пита къде е наема, той ми каза, че се изнася, защото си имал друга. По нататък няма смисъл да разказвам. Беше ужасно.

Моля ви, Магда, кажете ми дали това е орисия някаква, защото не ми се случва за първи път или грешката е моя? какво да направя, за да не се случва пак?

Може да публикувате писмото ми, ще се радвам ако и някой от хората, които четат вашия сайт, ми дадат съвет или просто ми пишат.

Благодаря ви предварително! Ще очаквам отговора ви.

Милица от Благоевград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.