нд. мар. 29th, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Колебаех се дали да се върна при него или неЛюбовта ни беше много силна, но той сгреши и се разделихме

Грешката му е типична мъжка грешка, която и най-идеалните мъже допускат. Но ако е веднъж – може да се прости. При него се случи няколко пъти. Опитах се да му простя, дори успях – все пак го обичам. Последният път обаче не успях да се контролирам, скарахме се и си тръгнах. Така се разделихме. Аз прекрасно знам, че колкото и да кръшка, той ме обича. И аз го обичам. Но не мога да продължавам така. Тази несигурност ме уморява.

След като се разделихме, нито той, нито аз сме имали сериозни връзки. Даже аз си нямах никого, докато при него се мяркаше някаква мадама. Но аз виждах и знаех, че не е сериозно. Не съм спирала да мисля за него през цялото това време.

Сега съм в размисъл. Не знам какво да направя. И двамата не можем един без друг, но въпреки това сме разделени. Искам да съм с него, но не искам да преживея отново всичко, което ми мина през главата, докато бяхме заедно.

Не знам дали ще се промени. Затова искам да задам на Магда няколко въпроса и ако може да ми направи едно гадание, за да разбера какво ме очаква. Така ще ми бъде по-лесно да реагирам и да съм подготвена.

Л.П.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.