23.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Трудно, трудно – колко да е трудно?


Разведох се и трябваше сама да се оправям с всичко

Двете деца, къщата, работата – всичко. В началото беше някакъв Ад. Не знаех нито откъде да започна, нито как да продължа. Беше все едно сънувам, само дето не можех да се събудя.

Мъжът ми се оказа голям мерзавец. Започна да си живее живота сам и нищо не го интересуваше. Поне да си беше хванал някаква нова жена, да не ме е яд, а то какво се оказа? Оказа се, че той няма топки да се грижи за семейството си и предпочита да си живее и да си угажда сам, все едно нищо не се е случило. Е, как да не се ядосвам…

Мина ми, само от време на време се сещам какъв несериозен човек се оказа…Сега гледам напред, защото децата не признават депресията. Те си искат своето и знаят, че могат да разчитат само на мен.

Който не е минал по този път, само той не знае колко въпросителни има. Най-често задавания въпрос е „А сега накъде?“. За да не се лутам като пате в кълчища, писах на гадателката Магда, ако може да ми каже как ще се развият събитията при мен. Ами как ще се развият… От отговорът й стана ясно, че скоро друг мъж няма да имам, то не че ми трябва, но друго си е да имаш другар в живота.

Засега не ме очакват трудности и всички ще сме здрави, а това е най-важното. По-спокойна съм след писмото на Магда, защото имам някаква представа какво да очаквам.

Жасмина А. от Смолян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.