20.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Бях много болна!


Аз съм на 44 години. Живяла съм много интензивен живот. Работя доста интензивна работа и знам, че ако го няма онзи екшън около мен, то аз по никакъв начин не мога да се събера и да бъда адекватна.

И така активен живот, натоварване, проблеми и се разболях. За около два месеца бях като изцедена. Все едно някой ми беше изпил мозъка със сламка. Ходех на лекари, никой не знаеше какво ми е. По онова време реших да се допитам до Магда отново. Ние с нея си кореспондираме от години и в трудни моменти тя винаги ми помага. Толкова упорито беше всичко, че си помислих, че са ми направили магия. Е, не беше магия, но се чувствах зле. Магда много ми помогна с нейните съвети. Помага ми да осъзная накъде трябва да вървя и какво да сторя. И най-вече ми помага, когато имам колебания. А човек като се колебае не може да бъде обективен.

Аз отглеждам сама детето си и единственото, което искам е сигурност и спокойствие за него. Искам да знам, че утре като се събудя ще има какво да му предложа, да му осигуря спокоен живот и всичко, от което се нуждае едно дете. Късно станах майка и затова понякога така се фиксирам върху родителските си задължения.

Сега вече съм много по-добре. По-спокойна съм и не се преуморявам толкова, колкото преди. Понякога човек има нужда точно от това – някой да те потупа по рамото, за да продължиш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.