07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Магда ме защити от душманите


Всички се страхуваме от магически практики, от намеса в съдбата ни, от злонамерени хора, способни на какви ли не чудовищни посегателства върху здравето, успехите ни в бизнеса или в личния живот.

Аз бях от тези, които имат ужасния малшанс да си създават врагове – явни или скрити. Същевременно имам и дълготрайни приятелства, поради което си мисля, че злините ме спохождат несправедливо. Бях непрекъснато жертва на подражателства, провокации и словесни атаки. Същевременно не ми вървеше в нищо, с което се захванех. Живеех в омагьосан кръг. Дотук с логиката. Едно е да имаш логическо обяснение, друго е да си помогнеш.

И така ме осени мисълта, че клин клин избива и щом си патя от вмешателства, ще ми помогнат хора, за които се сещаме, когато сме в безизходица, а сме опитали всичко друго.

Попаднах на Магда. Получих отговор, че имам силно натрупване на отрицателна енергия, придружен с подробни указания за това какво трябва да направя и зачаках резултат. Месец по-късно мога да кажа, че вече срещам други хора, спокойно посрещам и малкото опити за вгорчаване на живота ми. Признателна съм на тази пророчица, искрено желая и други да се възползват от чудесните й способности.

Вили Найденова, Габрово

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.