Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Имаше дни, в които не можех да стана от леглото : Магда: ясновидство, хороскопи
29.09.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имаше дни, в които не можех да стана от леглото


Много трудности ми минаха през главата, но сега вече знам че и на моята улица е изгряло слънце. Поне се чувствам малко по-спокойна и обнадеждена за бъдещето.
СветлаТова бяха все дребни камъчета, които преобръщаха колата ми, но все така ставаше, че възстановяването от тези удари беше трудно. Аз отглеждам сама детето си. Баща му си би камшика преди години и оттогава нито пита, нито се интересува за детето си. С работата също имах проблеми, нямам и приятел. Изобщо, откъдето и да го погледнеш, все невървеж. Много се бях отчаяла, като писах на Магда да ми направи едни гадание и да ми направи и един личен пентакъл, та да има за какво да се хвана.

От последното писмо, което се разменихме с нея, минаха някъде към осем месеца. Не че нещата са се променили драстично оттогава, но е по-различно. Не знам как да ви го опиша, тя Магда предполагам може да ме разбере. Искам да й благодарите от мое име и да й предадете, че всичко с работата ми се нареди така, както тя ми каза. Сега като се поосиферих и финансово, мога да дишам по-спокойно. Поне има за какво да се хвана. Успях да си оправя и зъбите и усмивката ми вече не е толкова несигурна.

Благодаря ви още веднъж за всичко, което правите и дано има повече спокойни хора като мен!

Светла

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.