16.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не искам любов!


Магда, здравей!
Пиша ти това писмо, за да ти кажа, че всичко онова, за което говорихме с теб е истина. Мина време и аз разбрах колко важни са нещата, които тогава ми каза. Затова те моля да ме извиниш за прибързаното мнение, което изказах тогава. И за съмнението те моля да ми простиш.
СтоянкаАз тогава бях много афектирана, заради поредното разочарование. Сега осъзнах, че не е трябвало да бъда толкова напориста и директна. истина е, че търсих любов. Но не осъзнавах, че когато искам нещо от някой, трябва и да дам. Сега знам, че любовта не е всичко. Знам, че преди да се появи тя трябва да има доверие и разбиране. Последното момче, с което се разделих тогава, когато ти писах, наистина се върна при мен. Точно така, както ти ми каза, че ще стане. Тогава не мислех, че ще е възможно, но ето че се случи. И днес аз мога да кажа, че не искам любов. Не искам, защото имам всичко онова, което тогава ми липсваше. Имам разбиране, имам и доверие. Сега му вярвам много повече отпреди и съм сигурна, че няма да ми изневери, защото му се доверих. Не се следим изкъсо, не задавам въпроси, просто живея живота си.

Искам да ти кажа, мила Магда, че твоите думи ме върнаха в реалността и сложиха край на лошата приказка, в която живях толкова дълго време. Благодаря ти!

Стоянка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.