07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Имам подкрепата на най-скъпите ми хора


Знам, че каквото и да се случи, ще успея да го преодолея. Лошото при мен е, че прекалено много се доверявам и разчитам, че и другите ще се отнасят с мен така, както аз се отнасям с тях. Една приятелка ме излъга много жестоко. Дадох й голяма сума пари, която тя не иска да върне сега. Става въпрос за кредит.
Аз го теглих от мое име и сега тя не иска да си внася вноската. И така вече повече от половин година. Имала съм подобни опасения, защото не малко съм чувала и чела по темата, но никога не съм вярвала, че тя може да постъпи така. Все пак, с нея се познаваме от толкова години. Не знам на какво се дължи това отношение, но никак не ми харесва. Не мога да се разбера с нея и това ме изнервя.

За съжаление Магда ми каза, че нещата още известно време ще останат такива. Пак добре,ч е ме предупреди да се мобилизирам и да започна да действам. Знам, че няма кой знае какъв шанс нещата да се оправят, но винаги вярвам, че може да настъпи някакво подобрение. Искам просто да се успокоя и да знам, че това е минало вече.

Мария

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.