Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Дъщеря ми ме нагруби жестоко! : Магда: ясновидство, хороскопи
22.05.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Дъщеря ми ме нагруби жестоко!


Моята дъщеря е на 13 години. Тя живее с баща си, след като се разведохме. При мен остана по-малката, която е на 8 години.
Аз не исках да ги разделям, но водихме много тежки дела и съдът така реши.Сега аз взимам Анелия два пъти в месеца и през ваканциите, както сме се разбрали. Същото е и със Свилена, която е при мен.

Забелязах, че откакто Ани се премести при баща си, поведението й и отношението към мен станаха съвсем различни. Не знам на какво се дължи. Не мога да бъда сигурна дали той я настройва, но е факт, че нещо се случва. И на мен това никак не ми харесва. Преди няколко месеца тя ме нагруби жестоко. Изобщо, поведението й стана много агресивно и особено. Мислех, че има някаква магия или нещо подобно. Затова писах на Магда, ако може да каже нещо по въпроса.

Оказа се, че няма магия, не и при детето ми, слава Богу. Магия е имало за мен и за баща им. И аз даже знам кой я е направил тази магия. Не искам нищо да мисля, миналото си е минало. Сега поне съм по-спокойна, че всичко е било за нас двамата, а не конкретно за мен. Много се надявам да срещна някой добър мъж, който да уравновеси нещата между мен и Анелия. Знам, че ако съм влюбена и имам подкрепата на някой мъж до себе си, ще се справя много по-лесно.

Снежана Вакрилова от Добрич

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.