06.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Нямам време за експерименти!


Той винаги ми е казвал, че съм единствената важна жена в живота му. С ударение на „важна“. Иначе в живота му има и други, не толкова важни жени.
Знам това, защото много пъти се е случвало познати и приятели да ми казват, че са го видели. Аз не съжалявам, нито го осъждам за това, но мисля, че като големи зрели хора можеше да ми каже. Но за това се иска доблест и смелост. Разделихме се преди година и никак не съжалявам за това. Яд ме е само, че загубих 6 години от живота си с него. Сега можеше да съм омъжена и с дете. Вече съм на 34 години и се замислям по тези въпроси.

Писах на Магда заради онзи, който се появи в живота ми след него. Същата работа, че даже и по-лошо. Малко след като се запознахме, аз научих, че той пие. Комбинацията просто не ме устройваше. Аз нямам време за експерименти.

Въпросът ми към Магда беше дали това е някаква карма, с тези неверни мъже. Нямаше как да не се замисля. Един – как да е, ама двама вече ми идваха в повече. Сега съм сама и ми е много добре. От гадателката Магда научих онова, което ми трябваше да знам. Вече съм малко по-спокойна. Чета и разбирам, че това не е нито карма, нито магия, а следствие от моя характер. Явно ще трябва да се поправя.

М.Х

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.