07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Понякога нямам сили да се боря сама


Постоянно чета и чувам някои да казват, че жените днес трябва да бъдат силни, да се справят с предизвикателствата и да успяват да са едновременно майки, съпруги, приятелки и какво ли още не. В същото време трябва да ходя на работа, да угаждам на разни хора и какво ли още не.

Сигурно е по-лесно ако има някой до теб, без значение дали е съпруг или приятел или любовник. Аз така и не можах да го намеря този човек. В общи линии всички ме предаваха в един или друг етап от връзката ни. Или пък се скатаваха. Не съм имала помощ от никой, освен от родителите си и от приятели. Нито съм стара, нито съм глупава, нито съм грозна, но явно днешните мъже не могат да носят отговорност, както и не могат да бъдат някаква, не точно финансова – морална опора. Ей така да са до теб, за да ти дават кураж, а не пари и сигурност.

Аз така или иначе претръпнах вече. Единственото, което ме интересува са децата и родителите ми. Нищо друго. Искам да съм здрава, да мога да работя и да си оправям нещата. Другото все някак ще се нареди.

Написах това не да се оплаквам, а да кажа коя беше причината да се допитам до гадателката Магда. Причината беше, че се появи един мой състудент, с който не сме поддържали връзка от много години, но имахме афера. Не знам нито какво да мисля, нито какво да правя. Засега всичко е само „помниш ли това, помниш ли онова“. Ще видим какво ще стане, въпреки добрата прогноза на Магда.

Н. Василева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.