Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Най-много от всичко искам здраве за децата! : Магда: ясновидство, хороскопи
26.02.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-много от всичко искам здраве за децата!


Децата ми са всичко на този свят. Баща им си тръгна малко след като каката имаше рожден ден и стана на 5. Малкото тогава нямаше и две годинки. Сега едната е на 14, а другата на 12. Сама си ги отгледах и всичко за тях правех.
Така останах сама. Баща им се ожени пак, но той няма деца на главата. Аз имам много грижи с тях и гледам нищо да не им липсва. Магда, гадателката, ми каза много хубави работи за тя и аз се надявам наистина да успея и да доживея да ми се случат всичките тези хубави работи. Най-много искам децата ми да са здрави, защото това е най-важното.

Магда ми каза, че ще срещна и подходящ мъж. Дано това най-после се случи, че и аз да разбера нещо от този живот. Много харесах писмото на Магда, защото тя ми дава и много съвети, които аз всеки ден препрочитам. Трябва да свикна да мисля и за себе си, а аз не винаги успявам. Искам да имам малко спокойствие. Да не мисля за нищо и да мога да реализирам мечтите си.

Доволна съм и от пентакъла, който Магда направи за мен. все си мисля, че точно той ще е това нещо, което ще отключи късмета ми.

Ж.Р.

1 thought on “Най-много от всичко искам здраве за децата!

  1. Всеки един родител иска най- доброто за детето си и най важното то да бъде здраво. Всичко друго може да се постигне дори и с повече труд, но ако нямаме здраве, то нищо друго не си струва. Благодаря ви за тази статия. Надявам се че повече хора е обръщат внимание на децата си още от малки, а не да ги оставят на произвола на съдбата ей така. Все пак веднъж си родител и няма вечно да си такъв. Нека да прекарваме повече време с тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.