21.05.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не са много нещата, които ми липсват


Всъщност е само един единствен човек. Онзи, когото ще обичам винаги, каквото и да се случи, с когото и да съм. Моля, не публикувайте снимката, която изпратих на Магда и името ми. Аз искам само да разкажа за това което ми се случи, да излея още веднъж, за последно душата си. И да знам, че съм приключила веднъж завинаги.

С него се запознахме случайно. В началото само си говорехме и нищо повече. Нещата се случиха постепенно и въпреки това аз не бях подготвена. Аз все още обичам този мъж. Въпреки че сме приключили, въпреки, че вече не сме заедно, въпреки, че аз съм с друг мъж, а той има нова приятелка. Нямам обяснение на това, просто нямам. Уж всеки път си казвам, че ми е трудно да говоря за това, а не спирам – постоянно за него говоря. Искам да знам, че любовта ми не е била напразна.

На Магда писах с молба ако може да ми каже някои неща за бъдещето и най-вече какво ще се случи със сегашния ми приятел. Искам да знам, че животът ми ще се подреди по някакъв нормален начин. искам да мога да продължа напред, необременена от миналото. Не знам дали ще ми се случи, но откакто писах на Магда и най-вече откакто прочетох съветите й, мога да кажа, че малко по малко започнах да подреждам онова, което ми е в главата. Аз съм много упорита и не само когато става дума за загубени каузи. Знам, че ще успея.

Х.Г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.