19.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Не искам много от този живот


Искам само да съм здрава и да имам достатъчно нерви да понасям идиотите около мен. А те не са малко. Като почнеш от съседите и свършиш до някои от колегите.
Последната гадост, която ми се случи беше да се скарам със сина ми. Сдърпахме се заради последната му приятелка. Аз съм на 51 години жена – такова чудо не съм видяла. То хем устато, хем мързеливо. Да се чуди човек как я улучи такава комбинация отровна.

На Магда писах, защото подучух, че искал да се жени за нея. Това момче е омагьосано, знам го със сигурност вече. Няма логика той да хареса точно такава жена. Че и алчна на всичкото отгоре. А преди нея ходеше с такова тихо и добро момиче. Тая се появи от нищото и онова момиче изчезна.

Магда ме успокои, че нещата са временни. Много се надявам да е така, защото няма да я изтърпя. накарах Магда да ми зареди един пентакъл, да мога малко по малко хем да се успокоя, хем да я дистанцирам от него. Писмото на Магда ми върна вярата, че това е възможно. Сега, преди около седмица чух, че са се скарали и това много ме обнадежди. Надявам се момчето ми най-после да разбере какъв вампир е това момиче и да я остави. В крайна сметка хубав е, умен е има добра работа – все ще си намери нещо по-добро, а не такъв паразит.

Донка Петрова от Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.