Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Една колежка ми скъси живота! : Магда: ясновидство, хороскопи
09.06.2023

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Една колежка ми скъси живота!


Аз обичам работата си и я върша с удоволствие. Работя като счетоводителка в една частна счетоводна кантора вече повече от 10 години. Кантората е голяма и известна. Преди шеф ми беше една мила и добра дама, с която се познаваме още от Стопанската във Варна. Тя замина при дъщеря си в Англия и трябва да остане по-дълго време. Оттогава насам мъжът й започна да се разпорежда и всичко се обърка.
Той не е лош човек, но ние си го знаем, че й изневерява от много време. Сега, когато жена му я няма, стана още по-лошо. Най-нагло докара любовницата си да работи в кантората.

Тази е завършила един Търговски техникум преди сигурно 30 години. не стига, че си крие годините, не стига че нищо не разбира, ами на всичкото отгоре има претенции до небето. Изживява се като негов заместник, когато го няма. Другите неща мога да ги преглътна. Те не ме интересуват. Не ми влиза в работата кой с кого си ляга. Но тя е некомпетентна и ината и обърква моята работа и на другите ми две колежки също.

Сложно е, не мога да ви го обясня. На шефката ми не смея да кажа нищо, защото тя си има предостатъчно грижи в англия с дъщеря й и като се чуваме по скайп гледам да я разсея и развеселя.

Поръчах си пентакъл от Магда да ме пази от тази лоша жена. Сега за сега малко се е дистанцирала от мен, а и аз от нея. Поутихнали са нещата, не ме тормози толкова. Не знам какво друго да ви кажа. Пазя си и писмото на Магда и то ми дава надежда, защото съветите на тази жена са наистина много добри.

Наталия от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.