07.07.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Трябва да продължа напред

Не искам да съм отчаяна и обезверена!

Не искам да съм отчаяна и обезверена!


Да останеш сам след толкова много години и надежди и мечти за старостта е най-неприятното нещо, което може да ми се случи в този живот. Много отчаяна бях, но не се отказах.
На 46 години съм. Имам две дъщери и вече бивш съпруг. Изостави ни заради една по-млада, която дори не му подхожда на външността. Под прозорците ни са се натискали и целия блок ги е видял. Само аз си останах непросветена и последна научих. Важното е, че имах очи да им кажа всичко, което мислех за тях. Сега и двамата се изнесоха, въпреки че той си правеше сметката май да се нанесе при нея, но не стана. Дадоха й апартамента под наем и те отидоха да живеят под наем.

Магда беше единствена, освен дъщерите ми, които не се отвърнаха от мен. Тази непозната жена Магда ми даде надежда и сила да продължа напреди да се боря и да успея. едва сега успях да си поема дъх и да повярвам, че всичко е за добро и че няма страшно да продължа напред. Искам да съм добре, децата ми да са здрави и нищо друго няма значение. Ще се оправя и без него.

Гадателката Магда ми каза много хубави неща за моите дъщери, много позна за миналото им и щом миналото е видяла, значи и бъдещето ще е познала. Много съм обнадеждена и вярвам, че всичко е за добро.

Верка Борисова от Варна

1 thought on “Трябва да продължа напред

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.