вт. юни 2nd, 2020

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците

Депресията ме съсипвашеОстанах без работа преди известно време, а съм на възраст, на която това е сериозно сътресение и никак не ми се отрази добре.
Нанесох си двойна вреда като изпаднах в депресия и така не помогнах нито на себе си, нито на семейството ми. А то ми беше най-важно. Три месеца се влачих като умрял по улиците, и то в редките случаи, в които излизах. Изобщо, беше много зле положението.

За депресията не искам да говоря, но все пак ще кажа, че ходих на лекар. Изписа ми хапчета и това е. Да пиша на Магда ме накара една моя приятелка, която редовно я пита за разни неща. Аз така и така исках да науча дали ще си намеря работа или не и взех, че й писах. От тогава минаха няколко месеца. Вече имам нова работа, но тя не е благодарение на Магда. Намерих си работа благодарение на това, че гадателката ми каза някои неща, които бяха важни за мен. отговори ми на въпроси, които отдавна ме терзаеха и когато вече имах отговорите, то можех да действам.

Не знам как да ви го обясня. Сложно е, но се надявам вие да ме разберете. Магда ми даде надежда и ме накара да повярвам в себе си, че мога да се справя. Това е.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.