25.09.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Най-добрият ми приятел почина

Границите вече не ни разделят с любимия ми

Границите вече не ни разделят с любимия ми


Моят приятел почина преди две години. Аз търсех някой, който да ми помогне да преодолея случилото се тогава и този някой беше Магда, за което много й благодаря.
Мина време от тогава, но аз чак сега пиша, защото бях на бригада в Англия и там нямах много време да се занимавам с друго, освен с работа. Искам да кажа, че съм много доволен от писмата, които си разменихме с Магда преди известно време. Много ми помогна тази жена. Аз колкото и да се опитвах да си внуша, че всичко е наред, че живота продължава, че той беше болен и така нататък, някак не ми се получи. Странно, но много от нещата, които Магда ми каза, ми бяха в главата, но защо не исках да им дам живот на тези мисли – не знам.

Аз се върнах от Англия. Продължих да си ходя на лекции. вече съм не само по-спокоен, ами направо мога да кажа променен, защото аз на Магда не й писах само за този проблем, но и за живота въобще. Имах и някои други проблеми за доизчистване и сега съм може да се каже нов човек.

МНого благодаря на Магда. Да е жива и здрава и тя и хората около нея. Много съм добре сега и това е благодарение на нея.

Миро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.