Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/plugins/hyper-cache-extended/cache.php on line 392
Исках да разбера дали тя ми изневерява : Магда: ясновидство, хороскопи
18.07.2024

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Исках да разбера дали тя ми изневерява


Женен съм от 22 години, имаме дъщеря на 15 години и син на на 11. С жена ми се познаваме кажи-речи от деца. Преди около половин година чух, че ми изневерявала и то от дълго време. Аз, така да се каже, научих последен.
Живеем в София. Градът е голя, тя може да ходи където си иска, а и работата й е свързана с много пътуване. Исках да разбера дали наистина ми е изневерявала, или този, който ми го каза, е искал да ми развали семейството. Аз го чух и от още един човек, освен от него, но трябваше да съм сигурен. Затова реших да се допитам до някоя гадателка, така ако може независимо мнение един вид. Признавам си, че това беше изстрел в тъмното, но отчаянието ми беше голямо.

Магда потвърди думите на моите познати. И тя ми каза, че моята жена ми е изневерявала. Даже ми каза къде е ходила и още някои подробности.

Аз реших да говоря с жена ми, да видя какво ще стане. Послушах съвета на Магда и седнах с нея човешки да говорим. Така няколко часа говорихме. Казахме си всичко, което ни тежи. Тя си призна за изневярата. Каза, че от отчаяние е станало това и не е искала, но се е случило.

Повярвах й и й простих. В крайна сметка, тя е майка на децата ми. Не искам да си развалям семейството. Сега нещата се уравновесиха и пак са както преди.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.