10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Изневярата на приятеля ми заздрави връзката ни


Аз исках съвет от Магда какво да правя, защото приятелят ми ми изневери. Аз й писах тогава конкретно за тази изневяра, но нещата излязоха малко по-различни. И добре че й писах, иначе нямаше да забележа много неща, които след това се случиха и щях да ги пропусна.
Стана така, че тази изневяра ни отвори очите за нашата връзка. Истината е, че и двамата кривнахме и той го знае, както и аз. Но не това е проблема. Проблемът е че трябваше това да се случи, за да разберем много неща. Все пак, каквото и да е, каквото и да правим, ние се обичаме. Знам, че звучи глупаво, но е така. Някои неща си ги правим на инат. Аз не искам вече да е така, искам да съм спокойна за връзката си. Искам всичко да преминава плавно, а не да се друсам все по някакви дупки.

Съветите на Магда ми помогнаха да прозря много неща и най-вече това, че приятелят ми просто ми е правил напук. А аз се нервих и ядосвах и сцена правих и изобщо – получи се много глупаво. Не искам да е така, не искам да се случват такива неща. Искам да се обичаме спокойно и без пречки. Искам да сме щастливи… И може би ще бъдем, стига аз да спазвам това, което Магда ми каза.

Мая от С.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.