10.08.2022

Магда: ясновидство, хороскопи

Известната глухоняма ясновидка Магда вече дава отговори и персонално, а не само от страниците на вестниците


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/zdrasssz/magdaonline.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Алкохолизмът на мъжа ми щеше да ме довърши


Мъжът ми много пиеше. Алкохолизмът му беше наистина страшен. Случвало се е да не се прибира с дни. Сега вече не е така, но докато се оправи бял ден не видях.
Лошото при него е, че болест го отказа от пиенето. Сега се лекува и знам, че ще завърши добре всичко, защото писах на Магда и тя ми отговори на всички въпроси. Малко ме нахока задето не съм взела мерки с пиянството на мъжа ми, но аз така или иначе пробвах, пробвах преди и накрая взех че се отказах, защото видях, че няма смисъл. Искам да кажа, че той не е някакъв страшен алкохолик, но все пак пие и е шумен, когато пие повече. Но никога не ми е посягал, нито пък ме е обиждал. Само с парите ни е било трудно, защото каквото изкараше го изпиваше с приятели то не той да пие, ами черпеше все едно е най-големия баровец на София. И това му простих, защото винаги казваше, че е черпил за мое здраве. Знаех, че не е така, но се правих, че му вярвам.

Много ми е съвестно сега така да го гледам като знам, че съм можела да му помогна и да спре това пиянство. Знам, че заслужавам порицание, но ме успокоява мисълта за хубавите неща, които Магда каза и ако наистина той се оправи обещавам, че ще му се реванширам.

Ася Ходжева от София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.